Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu, İmam-ı Azam ve İmam Kazım’ın türbelerini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak’ın başkenti Bağdat’taki temasları kapsamında bugün Sünni ve Şii imamların türbelerini ziyaret etti.Ziyaretin Necef ve Kerkük ayağının güvenlik endişeleri dolayısıyla iptal olması sebebiyle...
Kılıçdaroğlu, İmam-ı Azam ve İmam Kazım’ın türbelerini ziyaret etti
Haberler / Dünya
22 Ağustos 2013 Perşembe 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak’ın başkenti Bağdat’taki temasları kapsamında bugün Sünni ve Şii imamların türbelerini ziyaret etti.

Ziyaretin Necef ve Kerkük ayağının güvenlik endişeleri dolayısıyla iptal olması sebebiyle bugün son temaslarını gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, önce Kazımiye bölgesinde bulunan Şiilerin 7. İmamı Kazım’ın türbesini ziyaret etti. CHP lideri cami imamından türbe ve cami hakkında bilgi aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu , dha sonra İmam-ı Azam Ebu Hanife’nin Azamiye bölgesindeki türbesini ziyaret etti. Burada dua eden Kılıçdaroğlu, cami imamından bilgi aldı.

TÜRK ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET

Kılıçdaroğlu’nun bir sonraki durağı Türk Büyükelçiliği oldu. Burada elçilik yetkilileriyle sohbet eden Kılıçdaroğlu, görev yapan Özel Harekat polisleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kılıçdaroğlu, daha sonra Genç Osman’ın kabrinin de bulunduğu Türk şehitliğini ziyaret etti. Şehitler için saygı duruşunda bulunan CHP lideri, şehitlik defterini imzaladı. Kılıçdaroğlu, Genç Osman’ın türbesi başında dua etti.

Kılıçdaroğlu daha sonra İslami Yüksek Konseyi Başkanı Ammar el Hekim’le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Başbakan Yardımcısı Salih el Mutlak ile görüşecek olan Kılıçdaroğlu Irak Türkmen Cephesi’nin ofisini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki yarın sabah Türkiye’ye hareket edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası