Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu Karadeniz’de İzmir’i örnek gösterdi

Giresun’da halka hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul ve Ankara’nın metroyu hem yüksek maliyetle yaptığını, hem de tamamlayamadığını ve Ulaştırma Bakanlığı’nın devreye girdiğini belirterek, “İzmir ise yüzde100’den daha düşük fiyatla yapıyor” dedi.
Kılıçdaroğlu Karadeniz’de İzmir’i örnek gösterdi
Haberler / Politika
15 Kasım 2014 Cumartesi 14:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GİRESUN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin iktidarı engellemek isteyenlerin bazı söylemleri ısrarla dile getirdiğini belirterek, “Devleti kuran, devleti yeniden inşa eden bir parti hangi gerekçeyle devleti yönetemez'” dedi.

Partisinin Giresun 19 Eylül spor Salonu’nda düzenlenen Karadeniz Bölge Toplantısı’na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidarı İzmir örneğiyle eleştirdi.  Kılıçdaroğlu, “CHP gelirse ülkeyi yönetemez” eleştirilerine tepki göstererek, “Kim söylüyorsa demokrasi inancı yok demektir. Hırsıza, yolsuzluğa prim veren kişi demektir. Namusla, ahlakla, hesap vererek, bu ülkeyi yöneteceğiz. Zenginleşerek değil halkın zenginleşmesini sağlayarak bu ülkeyi yöneteceğiz.

3 büyük kentte metro yapılıyor. İstanbul ve Ankara ‘param yok’ diye metroyu bitiremedi. En son Ulaştırma Bakanlığı aldı yapıyor. İstanbul’da kilometresini 145 milyona yapıyorlar. Ankara’da kilometresini 100 milyona yapıyorlar. İzmir, 60’a yapıyor. Yüzde yüzden daha düşük fiyat. Biz belediyelerde halka da hizmet ederiz. Türkiye genelinde hem kendi ülkemize hem dünyaya hizmet ederiz.

Biz bayrağımızı, bu ülkeyi toplumu seviyoruz. Her kişiye yapılmış hizmeti Hakk’a yapılmış hizmet olarak kabul ediyoruz. Bu ülke kurulurken hiç kimseden borç para alınmadan, Osmanlı’nın borçları son kuruşuna kadar ödenip, demiryolları, uçaklar fabrikalar yapılmışsa, 21’inci yüzyılda biz hangi gerekçeyle yapmıyoruz. Bunların hepsini yapabiliriz. Bu ülkenin sorunlarından hepimiz sorumluyuz. Sadece iktidar değil. iktidarın sorumluluğu yönettiği için daha fazla. Çünkü hesap vermiyorlar, zenginleşiyorlar. Halk biraz daha yoksullaşıyor. Sosyal yardım alan aile sayısı her gün artıyor” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası