Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu: Tek bir kelime edersem namerdim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üniversite mezunlarının Kredi ve Yurtlar Kurumu’na olan kredi borçlarıyla ilgili sözleri nedeniyle aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımlarına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben, “Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan. Bir de aklınıza gele gele ‘tırnakçı Kemal’ etiketi gelmiş. Merak etme, Bay Kemal takdir peşinde değildir. Faizlerin hepsini silin, geri ödemeyi iş bulma şartına bağlayın ve gençlerimiz rahatlasın. Tek bir kelime edersem namerdim” dedi.
Kılıçdaroğlu: Tek bir kelime edersem namerdim
Haberler / Politika
17 Temmuz 2022 Pazar 23:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medyada açılan “tırnakçı Kemal” etiketiyle yapılan paylaşımlara yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, sosyal medyada AK Parti lehine videolar ve iletiler paylaşan Feyza Öznur isimli kullanıcının “KYK ödemeleriyle ilgili bakanlık çalışmasını duyan Kılıçdar durur mu? Yapıştırmış KYK çalışmasını kendi fikri gibi. Adam her şeye konmaya çalışıyor, her şeye. Bir kanatları eksik” mesajını alıntıladı ve şu paylaşımı yaptı:

“Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan. Bir de aklınıza gele gele ‘tırnakçı Kemal’ etiketi gelmiş. Merak etme, Bay Kemal takdir peşinde değildir. Faizlerin hepsini silin, geri ödemeyi iş bulma şartına bağlayın ve gençlerimiz rahatlasın. Tek bir kelime edersem namerdim.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası