Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu-akademisyenler 6. kez buluşuyor

İlki İzmir'de de gerçekleştirilen Kılıçdaroğlu-akademisyenler buluşmasının 6'ıncısı Antalya'da yapılacak. İl başkanları toplantısı için Antalya'ya gidecek olan Kılıçdaroğlu, İzmirli PM Üyesi Prof. Dr. Özkan Yıldız'ın başkanlığındaki SESADER'in düzenleyeceği arama konferansına katılarak Orta Doğu ve Suriye'deki son gelişmeler, dış politika ve güvenlik konusunda sunumları dinleyecek. İzmirli PM üyesi 6.'sını düzenliyor...Kılıçdaroğlu da katılacak
Kılıçdaroğlu-akademisyenler 6. kez buluşuyor
Haberler / Politika
18 Mart 2016 Cuma 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"na katılacak. Kılıçdaroğlu 3 gün kalacağı Antalya'da kampa cuma akşam saatlerinde katılacak. Kampın ana gündemi örgütlerin durumu, olası bir referandum ve erken seçimde parti örgütlerinin nasıl bir çalışma izleyeceği oluşturacak.

Kılıçdaroğlu Antalya'da önemli bir arama konferansına da iştirak edecek. CHP'de 60 kişilik Parti Meclisi'ne İzmir'den Bilim Yönetim ve Kültür Platformu kontenjanından giren tek isim olan Prof. Dr. Özkan Yıldız'ın başkanlığını yaptığı Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Derneği (SESADER) CHP Lideri'ni 6. kez akademisyenlerle buluşturacak.

Orta Doğu ve Suriye'deki son gelişmeler, dış politika ve güvenlik konulu arama konferansında toplam 25 akademisyen ve güvenlik uzmanı yer alacak.

CHP PM Üyesi ve aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı
 Yıldız'ın moderatörlüğünde 20 Mart pazar günü tam gün sürecek organizasyonda akademisyenlerin saptamalarını dinleyecek Kılıçdaroğlu'nun kendisinin de değerlendirmeler yapıp, bu konularda karşılıklı soru cevap şeklinde görüş alışverişinde bulunacakları öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası