Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu cephesinden, kayyım Tekin'e 'randevu' yanıtı

Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yakın bir isim, kayyum Gürsel Tekin'in randevu talebinde bulunmadığını açıkladı. Kılıçdaroğlu'na yakın kişi, "Gürsel Tekin, Kemal Bey’den randevu istemedi. İsteseydi verirdi" dedi.
Kılıçdaroğlu cephesinden, kayyım Tekin'e 'randevu' yanıtı
Haberler / Politika
8 Eylül 2025 Pazartesi 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istediğini ifade etti.

Tekin'e Özgür Özel randevu vermedi. Kılıçdaroğlu'nun da randevu vermediği iddia edildi.

Nefes gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu'na yakın bir kaynak, Tekin'in randevu istemediğini belirtti.

"GÜRSEL TEKİN, KEMAL BEY’DEN RANDEVU İSTEMEDİ"

Kaynak, Tekin'in Kılıçdaroğlu'ndan randevu isterse de vereceğini söyledi:

“Kemal Bey sessiz. O görüşmede de yaşanan sorunlar ve dava süreçleri gündeme gelmedi ki gelmeliydi. Özgür Bey davet ediyor Kemal Bey’i ama partiyi, davayı konuşmuyorlar. Konuşabilmeliler yoksa sorun büyük! Bunların konuşulması lazım. Şunu biliyoruz; Kılıçdaroğlu, 26 Haziran’da yaptığı açıklamanın bir milim gerisinde değil. Şunu da aktarayım, siz sormadınız ama ben söyleyeyim: Gürsel Tekin, Kemal Bey’den randevu istemedi. İsteseydi verirdi. Gürsel Bey, Özgür Bey’den randevu istedi, vermeyince Gürsel Bey de Ankara’ya gelmedi.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası