Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'na destek metni krizle sonuçlandı: Bayır'dan 'ahlaksızlık' tepkisi

İzmir'den iki eski vekilin imzaladığı 'Kılıçdaroğlu'na destek' metni krizle sonuçlandı. CHP İzmir önceki dönem İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, destek metninin değiştirildiğini belirterek, "Çok ayıp ettiler. Neden böyle ahlaksızlık yapıp üzerime oynuyorlar" diye sordu. 
Kılıçdaroğlu'na destek metni krizle sonuçlandı: Bayır'dan 'ahlaksızlık' tepkisi
Haberler / Politika
1 Kasım 2023 Çarşamba 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de Büyük Kurultay'a sayılı günler kala hareketlilik sürüyor. 95 milletvekilinin ‘Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz’ dediği süreçte, bir açıklama da partide geçmiş dönemde görev almış milletvekillerinden geldi.

27’nci dönemde görev almış 21 ismin imzanın bulunduğu metin ile genel başkanlık yarışı için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini açıklandı. Yayımlanan metinde geçmiş dönem milletvekillerinden Atila Sertel ve Tacettin Bayır’ın imzaları da yer aldı.

"AHLAKSIZLIK"

İzmir'den iki eski vekilin imzaladığı 'Kılıçdaroğlu'na destek' metni krizle sonuçlandı.

Bayır, imzaladığıu metnin farklı olduğunu aktararak, "Atila Sertel beni 2 saat önce aradı, metni anlattı ve imza istedi. Ben metni okudum ve imza attım. Benim imza attığım metin o metin değil. Bu metnin başına sonradan başlık atmışlar. Kılıçdaroğlu'na destek yazmıyordu. Sayın Kılıçdaroğlu'nun Tacettin Bayır'ın imzasına zaten ihtiyacı yok, delege değilim. Çok ayıp ettiler. Neden böyle ahlaksızlık yapıp üzerime oynuyorlar" diye sordu. 

 

 

CHP'de Kurultay öncesi peş peşe açıklamalar: İzmir'in eski vekillerinden Kılıçdaroğlu'na destek

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası