Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu kepazeliğe son ver

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da Yenikent-Temelli yolu temel atma töreninde yaptığı konuşmada CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın'a tepki göstererek Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu. Başbakan Yıldırım, 'Kılıçdaroğlu bu kepazeliğe son ver' dedi.
Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu kepazeliğe son ver
Haberler / Politika
8 Ağustos 2017 Salı 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İşte Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

CHP'Lİ AKAYDIN'IN SÖZLERİNE TEPKİ

Kılıçdaroğlu şimdi yabancı ülkelerden, yabancı dergilerden medet umuyor. Yazık, yazık. Adalete, terör sempatizanları ile yol yürüyerek ulaşamazsın ey Kılıçdaroğlu. Bu CHP iyice şirazesinden çıktı. Bir milletvekili diyor ki; 15 Temmuz darbesi bir tiyatrodur. Bu ne biçim darbe diyor. Meclis'i bombaladı 1 milletvekili bile ölmedi. Bizim pilotlarımız bardaktaki suya bile nişan alıyorlar diyor. Sen ne biçim insansın. Şehitlerimizin ruhunu incitecek sözleri nasıl söylersin.

"BU KEPAZELİĞE SON VER"

FETÖ'yü aklamaya çalışmak sizin haddinize m? 17-25 yargı darbesinden sonra da Pensilvanya'ya gittiğini ve terör örgütünün ne kadar güzel çalışmalar yaptığını da ballandıra ballandıra anlatmıştı. Kılıçdaroğlu bu kepazeliğe bir son ver. Millet, bu adama karşı ne yapacağını merakla bekliyor. Birçok alanda yatırımlarımız devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası