Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti ve MHP'ye 'depremzede' tepkisi: Onları kınamak boynumun borcu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmirli depremzedelerin de katıldığı partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda AK Parti ve MHP İzmir İl Teşkilatları'nı eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Siz bütün siyasi partileri toplantıya davet ettiniz ancak AK Parti ve MHP'nin il başkanları katılmadı. Çünkü kendilerini suçlu görüyorlar. Suçlu insanlar, yanınıza gelmek istemiyor. Ancak biz yanınıza geldik her zaman yanınızda durmaya devam ediyoruz. AK Parti'ye gittiniz sizi kapıdan kovdular. Onları kınamak benim boynumun borcudur. Sizin kapınızı çalan kişileri polisleri çağırıp kapıdan kovuyorsanız İzmir'i de Türkiye'yi de yönetemezsiniz" dedi.
Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti ve MHP'ye 'depremzede' tepkisi: Onları kınamak boynumun borcu
Haberler / Politika
5 Nisan 2022 Salı 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Toplantıya Kılıçdaroğlu’yla görüşmek için İzmir’den Ankara'ya giden İzmirli depremzedeler de katıldı.

Konuşmasında depremzedelere de seslenen Kılıçdaroğlu, depremzedelerin haklarını her zaman savunacaklarını vurguladı. İZDEDA’yı kurdukları ve haklarına sahip çıktıkları için depremzedelere teşekkür eden Kılıçdaroğlu, İZDEDA’nın geçtiğimiz ay taleplerini dile getirmek için düzenlediği ve sadece CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir milletvekillerinin katıldığı toplantıya da değinerek şunları söyledi: 

“SUÇLU İNSANLAR YANINIZA GELMEK İSTEMİYOR”

“Siz toplantı yaptınız, bütün siyasi partileri davet ettiniz ancak oraya AK Parti ve MHP'nin il başkanları katılmadı. Çünkü kendilerini suçlu görüyorlar. Suçlu insanlar, yanınıza gelmek istemiyor. Ancak biz yanınıza geldik her zaman yanınızda durmaya devam ediyoruz. Belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz de yanınızda olmaya çalışıyorlar” dedi.

“SİZİ KAPIDAN KOVDULAR”

Kılıçdaroğlu ayrıca geçtiğimiz haftalarda bir grup depremzedelerin AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yle görüşmek için gittiği AK Parti il binasının önünde yaşanan gerginliğe de tepki göstererek, “AK Parti'ye gittiniz sizi kapıdan kovdular. Onları kınamak benim boynumun borcudur. Deprem mağdurunu kovacağına, bir dinle. Siz iktidarsınız. Sizin kapınızı çalan kişileri polisleri çağırıp kapıdan kovuyorsanız İzmir'i de Türkiye'yi de yönetemezsiniz. Zaten yönetemedikleri açık. Bizim önerimiz size uzun vadeli, düşük faizli kredi vermeleridir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası