Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti'ye İsrail salvosu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “20 milyon dolara ölen yurttaşlarımızın kanını İsrail'e satan partinin adı AKP'dir!” ifadesini kullandı.
Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti'ye İsrail salvosu
Haberler / Politika
28 Haziran 2016 Salı 20:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin İsrail ve Rusya ile yaşadığı “iyileşme” sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda İsrail ile yaşanan krizi hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Dün ‘one minute’ diyerek Filistin kahramanlığına soyundun, bugün İsrail'e diz çökerek bu ülkeyi Filistin'i savunamayacak duruma getirdin! Oy için Mavi Marmara olayını tezgahlayan, sonra da 20 milyon dolara ölen yurttaşlarımızın kanını İsrail'e satan partinin adı AKP'dir!” ifadelerini kullandı.

-“HÜKÜMETİN TEK MİSYONU TÜRKİYE'Yİ İTİBARSIZLAŞTIRMAKTIR”-

Sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından yaşanan Türkiye-Rusya arası gerilime ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e “ilişkilerin düzelmesi adına” gönderdiği mektuba da değinen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Rus uçağı sınır ihlal ediyor, kuralları çiğniyor ama özür dileyen biz oluyoruz. Hükümetin tek misyonu Türkiye'yi itibarsızlaştırmaktır! Her türlü değerimizi ayaklar altına almayı ve her türlü tavizi vermeyi normal görüyorlar. Bunlar ülkemizi çoktan gözden çıkarmış!”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası