Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan Barış Pehlivan mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Barış Pehlivan’ın kaleme aldığı bir yazı nedeniyle hakkında açılan dava sonucu 8 ay ceza alması sonucunda bugün cezaevine girmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Barış Pehlivan gibi bağımsız ve cesur gazeteciler dün teslim olmadıkları gibi bugün de teslim olmayacaktır, gerçekleri daima yazmaya devam edeceklerdir" dedi.
Kılıçdaroğlu'ndan Barış Pehlivan mesajı
Haberler / Politika
15 Ağustos 2023 Salı 23:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaleme aldığı bir yazı nedeniyle hakkında açılan dava sonucu 8 ay hapis cezası alan gazeteci yazar Barış Pehlivan, bugün İstanbul Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne girdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pehlivan'ın cezaevine girmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından şu mesajı yayınladı:

"İktidarını sahte ve montaj videolara borçlu olan Saray; bağımsız gazetecileri sindirmeye, medyayı sansürlemeye devam ediyor… Barış Pehlivan gibi bağımsız ve cesur gazeteciler dün teslim olmadıkları gibi bugün de teslim olmayacaktır, gerçekleri daima yazmaya devam edeceklerdir. "

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası