Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Seni gidi algıcı seni!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın 'emekli amiraller bildirisi' üzerine grup toplantısında söylediği "Çok açık net söylüyorum, şu anda bu emekli generallerin merkezinde CHP’nin kendisi vardır. 104’ün içinde CHP üyesi olanlar vardır" sözlerine yanıt verdi.
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Seni gidi algıcı seni!
Haberler / Politika
7 Nisan 2021 Çarşamba 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısındaki sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile cevap verdi.

Kılıçdaroğlu  “Seni gidi algıcı seni!” başlığıyla yaptığı video paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Neymiş efendim bazı imzacı emekli amirallerin eşleri, gelinleri, damatları, görümceleri CHP'liymiş şu zekaya bak Allah aşkına! Ya bu aklı size kim veriyor? Allah aşkına. Eğer sen darbeci akrabası arıyorsan ben sana söyleyeyim; 251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi? Ya siz şehitlere bile saygı duymuyorsunuz. İstiyorsan gel şehit ailelerine bir soralım onlar ne diyecekler?”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası