Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

Erdoğan'ın "Havalimanında darbecilerle iletişim kurduğunu bilseydim Yenikapı'ya davet etmezdim" sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt
Haberler / Politika
11 Nisan 2017 Salı 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Havalimanında darbecilerle iletişim kurduğunu bilseydim Yenikapı'ya davet etmezdim" dediği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

Kılıçdaroğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanı bunu kanıtlarsa kendisine çok teşekkür edeceğim ama kanıtlamazsa müfteri ilan edeceğim. Bir cumhurbaşkanı bir iddiada bulunursa bunun arkasında durmak zorundadır. Ben Yenikapı'ya da o arzu ettiği için değil darbeye karşı olduğum için gittim. Milli irade için ben oraya gittim.

Bir daha Türkiye darbelerle karşılaşmasın diye 12 madde halinde düşüncelerimi ifade ettim. Bugün aynı düşüncelerimin yine arkasındayım. Ben devleti paralel terör örgütüne teslim etmedim. O atamaların hiçbirisini ben yapmadım. O atamaları kim yapt? Kim devleti teslim ett? Kim emniyet müdürlerine teslim ett? Kim orduyu teslim etti, bana çıkıp birisi bunu anlatsın."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası