Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt

CHP Genel Başkanı KEmal Kılıçdaroğlu, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt
Haberler / Politika
26 Aralık 2021 Pazar 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen K Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı. Erdoğan konuşmasında, "İstanbul - İzmir arasını 3.5 saate indirdik mi? İzmir Milletvekili Bay Kemal sen ne yaptın? İzmir'de felaket yaşandı. O felaketin yaşandığı yerde 750 konut inşa edip vatandaşlarımıza dağıttık. Biz buyuz. Milletimiz kendi hayatında bu kazanımları görüyor. Antalya'da Muğla'da felaket yaşadık. Belediyeler sende. Bay Kemal sen ne yaptın? Yapmaz. Öyle bir derdi yok" demişti.

Öte yandan; Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'ndan yanıt ise gecikmedi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Erdoğan'a yanıt verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı; "Ey Şahıs, Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretilir."

"Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar" diyen CHP lideri, "Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!" diye yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası