Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan Isparta’daki elektrik kesintisine tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta’daki elektrik kesintisi nedeniyle yurttaşların mağdur edilmesine “Beceriksiz yönetimin sonucu halk perişan! Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar. Araştırma önergesi vereceğiz, reddedecekler. Mobese’lerden ses yok tabii. Trollerde büyük sessizlik” diye tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu'ndan Isparta’daki elektrik kesintisine tepki
Haberler / Politika
7 Şubat 2022 Pazartesi 00:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Isparta’da 3 Şubat günü başlayan kar yağışının ardından elektrikler kesildi. Kesilen elektrik nedeniyle kombiler de çalışmıyor ve yurttaşlar doğalgazlarını kullanamadığı için evlerinde soğukta elektriğin gelmesini bekliyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da sorunu yerinde incelemek için Isparta’ya gitti ve bir yurttaşın evinde çektiği videoyu “Saat 02:09 Isparta karanlıkta ve #elektrikkesintisi devam ediyor. Vatandaşlarımız soğuktan uyuyamıyor. 500 bin nüfuslu koca kenti mum ve gaz lambasına mahkum ettiler. Bu düzen değişecek #hemenseçim ile yandaş değil vatandaş kazanacak, halkımız ısınacak, karanlıkta kalmayacak” diye paylaştı.

Akın’ın bu mesajını alıntılayan Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, iktidara şöyle tepki gösterdi:

“Milletvekillerimiz günlerdir Isparta Halkı ile birlikte. Beceriksiz yönetimin sonucu halk perişan! Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar. Araştırma önergesi vereceğiz, reddedecekler. Mobese’lerden ses yok tabii. Trollerde büyük sessizlik.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası