Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı belli oldu

14 Şubat Pazartesi günü bir dizi program kapsamında İzmir'e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il binasının açılışı ile Buca Metrosu'nun temel atma törenine katılacak.
Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı belli oldu
Haberler / Politika
10 Şubat 2022 Perşembe 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Şubat Pazartesi günü İzmir'e gelecek. Kılıçdaroğlu'nun kentteki bir günlük programının detayları da netleşti.

Öğle saatlerinde İzmir'de olması beklenen Kılıçdaroğlu, ilk olarak saat 14.00 civarlarında partisinin İzmir İl Başkanlığı'nın Konak'taki yeni binasının açılışına katılacak.

Kılıçdaroğlu'nun kentteki ikinci durağı ise Buca olacak. CHP Lideri'nin Buca'da ilk olarak şahitlik yapmak üzere bir çiftin nikahına katılacağı öğrenildi.

Kılıçadroğlu nikahın ardından Buca Metrosu projesinin temel atma törenine geçecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'kent tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı' olarak nitelendirdiği projenin temeli Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla atılacak. Temel atma töreni Şirinyer Pazaryeri'nin arkasında bulunan Şirinyer ESHOT Garajı'nda (Cemil Şeboy Caddesi) saat 17.00'da olacak.

Kılıçdaroğlu'nun programını tamamlamasının ardından kentten ayrılması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası