Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti

İzmir hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak. Cumartesi akşamı saat 23’00’te İzmir’e gelecek olan Kılıçdaroğlu, Pazar günü bir dizi etkinliğe katılacak. Menemen’de başlayacak olan günübirlik mesai Buca ile devam edecek, Karşıyaka’da son bulacak.
Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti
Haberler / Politika
19 Aralık 2012 Çarşamba 19:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak. Cumartesi akşamı saat 23’00’te İzmir’e gelecek olan Kılıçdaroğlu, Pazar günü bir dizi etkinliğe katılacak.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’de bir gece konaklayacak ertesi gün Devrim Şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay'ın, şehit edilişinin 82’nci yılında Menemen’de düzenlenecek törene katılacak. Kılıçdaroğlu’nun Menemen’deki törenden sonra durağı Buca olacak. CHP Genel Başkanı, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın büyük önem verdiği yaklaşık 22 bin metrekarelik alana sahip Yörük Ali Efe Parkı’nın açılışını yapacak. Kılıçdaroğlu’nun kentteki son durağı ise Bostanlı Pazaryeri olacak. Karşıyaka Belediyesi, Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON), Tokatlılar Derneği Karşıyaka Şubesi, Karşıyaka Karadenizliler Derneği ve Çorum Dernekleri Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilecek 5. Hamsi Şöleni’ne katılacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu saat 15:15 uçağı ile kentten ayrılacak.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası