Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu, tıpkı Erdoğan gibi tatilini İzmir de geçirecek

Geçen yıl Rize’de, önceki yıl Ilgaz Dağı yaylalarında tatil yapan CHP lideri, bu yılki bir haftalık tatilini İzmir’de geçirecek
Kılıçdaroğlu, tıpkı Erdoğan gibi tatilini İzmir de geçirecek
Haberler / İzmir
30 Temmuz 2013 Salı 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu yıl tatilini yaylada değil denizde yapacak. Yeni Asır Gazetesi’nden Evrin Güvendik’in haberine göre ailesiyle birlikte dün sessiz sedasız tatile çıkan Kılıçdaroğlu, tatil için Ege sahillerini seçti.

Yerel seçimler için aday adaylığı başvuru süresinin 2 Eylül'e uzatılması kararı için toplanan MYK, Kılıçdaroğlu yerine genel başkan yardımcısı Adnan Keskin başkanlığında yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun ise 1 haftalık tatil için İzmir'e gittiği bildirildi. Geçen yıl tatilini Başbakan Erdoğan'ın memleketi Rize'de önceki yıl da Ilgaz Dağı yaylalarında yapan Kılıçdaroğlu bu yıl tatil için İzmir'i seçti. Tatilini ailesiyle birlikte geçirecek olan Kılıçdaroğlu'nun konaklayacağı mekan ise gizli tutuldu.

Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin başkanlığında yapılan MYK'da ise belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru süresiyle ilgili adaylardan gelen talepler ele alındı. Yapılan değerlendirmede, 31 Temmuz'da sona erecek başvuru tarihinin 2 Eylül'e ertelenmesi kararlaştırıldı. CHP'de 5 kişilik "Yerel Yönetimler Seçim Komisyonu" bugüne kadar 31 il başkanıyla biraraya gelirken bu sayının 1 Ağustos'a kadar 63'e çıkarılması planlanıyor. CHP yönetimi Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere kritik büyükşehirleri ise sona bırakılacak. CHP Eylül ayından itibaren de adaylarını açıklamayı planlıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası