Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu ve İnce'nin görüşmesi sona erdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce arasındaki beklenen görüşme gerçekleşti. Kılıçdaroğlu ve İnce, eşleri ile birlikte akşam yemeğinde biraraya geldiler ve 24 Haziran seçimleri sonrası ilk kez yüz yüze görüştüler. Ankara'da bir otelde gerçekleşen yemeğe Selvi Kılıçdaroğlu ile Ülkü İnce de katıldı.
Kılıçdaroğlu ve İnce'nin görüşmesi sona erdi
Haberler / Politika
2 Temmuz 2018 Pazartesi 20:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin 24 Haziran'da cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, seçimlerin ardından ilk kez bir araya geldi. Görüşmeye iki ismin eşleri de katılacağı bildirildi. Saat 19.00'da gerçekleşmesi planlanan görüşme 20.15 sıralarında gecikmeli olarak başladı.

Gazetecilere kapalı olarak gerçekleşen görüşme sona erdi. Görüşmeye ilişkin açıklama yapılmadı.

İnce'nin 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin üzerinde oy oranına ulaşması sonrası partide kurultay tartışması yaşanmıştı. Kılıçdaroğlu, "Koltuk sevdası olanların bu partide yeri yok" açıklaması yaparken; İnce de "Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duymayacaksınız" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası