Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu’ndan bomba ön seçim açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Postası Genel Yayın Yönetmeni Mithat Umutoğulları’nın sorularını içtenlikle yanıtladı. “İzmir’de ön seçim yapılacak mı” sorusuna “Şartlı evet” diyen Kılıçdaroğlu, sadece aidatlarını düzenli ödeyen üyelerin milletvekili adaylarını belirleme şansı yakalayacağını söyledi.
Kılıçdaroğlu’ndan bomba ön seçim açıklaması
Haberler / Politika
12 Kasım 2014 Çarşamba 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI – CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2015 genel seçimleri için, Egepostası’na çarpıcı açıklamalarda bulundu. Örgütte en çok merak edilen konuların başında gelen ön seçim konusundaki soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Ön seçim yapılacak ama…” dedi, yöntemini açıkladı.

Egepostası Genel Yayın Yönetmeni Mithat Umutoğulları’nın sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzmir için ön seçim düşünülüyor mu” sorusuna "Yüzde 85'i ön seçim olacak ama aidatını düzenli ödeyen üyeler oy kullanacak. Yani akif üyeler.. Pasif üyeler milletvekili adaylarını belirleyemeyecek” yanıtını verdi.



Milletvekili adayı olacaklarda aranacak kriterler konusunda açıklama yapmayan Kılıçdaroğlu, İzmir’de son dönemde esen disiplin rüzgarları için ise “Ona ben karar veremem. Disiplin süreci nasıl işliyor bilmiyorum. Yüksek Disiplin Kurulu’nun alanına giriyor. Ben Yüksek Disiplin Kurulu ile herhangi bir bağlantı kurmuyorum. Tarafsız olmam lazım. Disiplin kurulu gelen dosyalara bakar, vicdanına göre karar verir, gereğini yapar” dedi.



İZMİR UYGARLIĞIN KALESİ
İzmir için düşüncelerini de aktaran CHP Lideri, “İzmir CHP’nin kalesi olarak görülmekle beraber İzmir aslında uygarlığın kalesi. Batıya açılan penceremiz. Kent kültürü gelişmiş olan bir ilimiz. İzmir’i diğer metropollerden ayıran unsurlardan birisi de şu; Normalde gelen kişi metropolle uyumu kolay sağlayamaz. İzmir ise tam tersi. Gelen kişi çok kolay uyum sağlayabiliyor ve kentleşebiliyor. İzmir’in dokusuna uyum sağlayabiliyor. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası