Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu’ndan ‘elektriksiz yedi gün’ videosu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinde elektriklerin kesik olduğu bir haftaya ilişkin videoyu; “Ülkemin yoksulları, yok sayılanları için bir yola çıktım. Halkımızı aydınlığa çıkarma yoludur bu. Yedi karanlık gecede, mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm. Kolay olmayacak biliyorum. Ama şunu da herkes bilsin: Vatanı satanlarla mücadele sert olur” notuyla paylaştı.
Kılıçdaroğlu’ndan ‘elektriksiz yedi gün’ videosu
Haberler / Politika
4 Mayıs 2022 Çarşamba 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2021 yılında faturalarını ödeyemediği için elektrikleri kesilen yurttaşları Türkiye'nin gündemine taşımış, yurttaşların yaşadığı soruna dikkat çekmek ve yılbaşında elektriğe yapılan yüksek zammın geri alınması için elektrik faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte elektrikleri kesilen evinde bir hafta boyunca elektriksiz yaşadı. 

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden, bu bir hafta boyunca elektriksiz kalan yurttaşların sorunlarına dikkat çekmek için yaptığı açıklamaları ve karanlık evde yaşadıklarını içeren bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemin yoksulları, yok sayılanları için bir yola çıktım. Halkımızı aydınlığa çıkarma yoludur bu. Yedi karanlık gecede, mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm. Kolay olmayacak biliyorum. Ama şunu da herkes bilsin: Vatanı satanlarla mücadele sert olur."

Videonun sonunda ise "Birimiz karanlıktaysak hiçbirimiz aydınlıkta değiliz; Geliyor gelmekte olan" ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası