Ege Postası
Geri

Kınık Belediyesi öğrencileri sanatla buluşturdu

Kınık'ta Tiyatro Balans Grubu tarafından sahnelenen, "Pembe aslında siyahtır" adlı tiyatro oyun Kınıklı öğrencilerle buluşturuldu.
Kınık Belediyesi öğrencileri sanatla buluşturdu
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Mart 2022 Çarşamba 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kınık Belediyesi, öğrencilerde sanat farkındalığı yaratmak amacıyla, Kınık Öğretmenevi amfi salonunda "Pembe aslında siyahtır" adlı tiyatro oyununun sahnelenmesi için katkıda bulundu.

Oyun öğrenciler taranfından büyük ilgiyle izlendi.

Gençlerin madde bağımlılığı, sentetik uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda farkındalığını artırmak için gerçekleştirilen, sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Başkan Doğruer, "Oyunda madde bağımlılığı ve madde bağımlılığının zararları dramatik bir şekilde sahnelendi. Gençlerimizin madde bağımlılığı, sentetik uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda farkındalığını artırmak ve bunlardan uzak durmaları sağlamak için eğitici çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda farkındalığını arttırmak için gerçekleştirilen gösterim sonrasında, Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen ve Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer gösteriyi yapan tiyatroculara teşekkür ederek, gençlere bu konuda dikkatli ve hassas olmaları yönünde konuşmalarda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası