Ege Postası
Geri

Kınık'a 7 adet halı saha daha

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Ankara ziyaretinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile toplantıya katıldı. Gerçekleştirilen toplantı sonrasında, daha önce yapılan 7 adet halı sahalara ek olarak yeni halı sahaların yapılacağını belirtti.
Kınık'a 7 adet halı saha daha
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Mayıs 2021 Cuma 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in Anka ziyaretinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığıyla toplantı gerçekleşti. Toplantı da Kınık’a 7 adet halı saha yapılacağı ifade etti. Gerçekleşen toplantıya Kınık ilçe Başkanı Sami Mollaahmet ,Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu da katıldı.

Başkan Doğruer, "Daha önce yaptığımız 7 adet halı sahalara ek olarak yapılacak halı sahalar için Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ile görüşmeler gerçekleştirdik. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sn.Dr.Mehmet Kasapoğlu ,AK Parti Genel Başkan Yardımcımız İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn. Bünyamin Bozgeyik' e teşekkür ediyorum. Gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası