Ege Postası
Geri

Kınık'ta Hüsnü Şenlendirici'den 23 Nisan canlı performansı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl corona virüs salgının gölgesinde gerçekleştirildi. Saatler 21.00’i gösterdiğinde milyonlarca vatandaş evlerinin balkonlarına ve camlarına çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşı söyledi. Öte yandan İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kınık'ta Belediye Başkanı Sadık Doğruer hemşehrilerine sürpriz yaptı. Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici belediye hoparlöründen canlı performans sergiledi.
Kınık'ta Hüsnü Şenlendirici'den 23 Nisan canlı performansı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Nisan 2020 Cuma 16:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 100. yılı Corona virüsü önlemleri kapsamında evlerde ve balkonlarda kutlandı. Belediyeler birçok etkinlik düzenlerken, Kınık Belediyesi farklı bir organizasyona imza attı.

Vatandaşlar evlerinin balkonlarında ve pencerelerinde ay yıldızlı bayraklar eşliğinde İstiklal Marşı'nı okudu.

Daha sonra ise klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, Kınık Belediyesi'nin hoparlöründen vatandaşlara canlı performans sundu. Şenlendirici klarnetiyle "Ölürüm Türkiyem" adlı parçayı çaldı.

Bilindiği üzere ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, memleketi İzmir'in Bergama ilçesinde satın aldığı çiftlikte yaşamını sürdürüyor.

Öte yandan görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, "Sevgili hemşerilerim hepinize iyi akşamlar diliyorum. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutluyorum. Malumunuz pandemi sebebiyle bu yıl etkinliklerimiz sosyal mesafeyi korumak ve saygı çerçevesinde sanal ortamda olacak. Bugün aramızda Hüsnü Şenlendirici kardeşimiz hemşerimiz bizlere eşlik etmektedir. Hepinizin bayramını kutluyor, sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası