Ege Postası
Geri

Kınık'ta Sağlık Meslek Yüksekokulu zirvesi

Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş ve Genel Sekreteri Ali Serinoğlu Kınık Belediyesimi ziyaret etti.
Kınık'ta Sağlık Meslek Yüksekokulu zirvesi
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mart 2021 Perşembe 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş ve Genel Sekreteri Ali Serinoğlu, Kınık’ta açılacak olan Sağlık Meslek Yüksekokulunda istişarelerde bulundu.Yer seçimi için alternatif binalara bakıldı. Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş Sağlık Meslek Yüksekokulunun Optisyenlik, Ağız Diş Sağlığı, Ayak Bakım Teknikerliği ve Ortez Protez bölümleriyle ilk olarak başlayacağını ve toplamda sekiz branşta öğrenci alımı yapılacağını açıkladı.

BAŞKAN DOĞRUER'DEN TEŞEKKÜR

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, “Bakırçay Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulunun kurumsal alt yapısı hazırlık noktasında önemli çalışmalara hızla devam ediyoruz. Pandemi sonrası eğitim-öğretim dönemine hazırlanmakta olup Bakırçay Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulunun Kınık’a ve eğitime katkı sağlayacak olmasının da heyecanını yaşıyoruz.Kınık’a Sağlık Meslek Yüksekokulunun açılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız RecepTayip Erdoğan’a, son Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ'a, vekillerimize, İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’ye ve Rektörümüz  Prof. Dr. Mustafa Berktaş’a teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası