Ege Postası
Geri

Kiraz'da tarım arazisinde korkutan yangın!

Kiraz'a bağlı Karaburç Mahallesi'ndeki tarım arazisinde çıkan yangın orman işçilerinin başlattığı, mahalleli ve belediye ekiplerinin destek verdiği çalışmalarla yaklaşık 1 saatte söndürüldü.
Kiraz'da tarım arazisinde korkutan yangın!
Haberler / Güncel
4 Ağustos 2020 Salı 09:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yangın, saat 17.00 sıralarında, Kiraz'a bağlı Yukarı Karaburç Mahallesi'ndeki tarım arazisinde henüz bilinmeyen nedenle çıktı. Yerleşim yerlerine yaklaşık 100 metre mesafede çıkan yangında yükselen alev ve dumanı gören mahalleli durumu Orman İşletme Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen orman işçileri 4 arazöz ile karadan, 1 helikopter ile de havadan söndürme çalışması başlattı. 

Çalışmalara mahalleli ve Kiraz Belediyesi ekipleri su tankeri ile destek verdi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yangın söndürüldü.

Söndürme çalışmalarına katılan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar yaptığı açıklamada, "Orman Bakanlığımızın helikopter destekli orman yangın arazözleri ile belediye su tankerlerimizle, söndürme ve soğutma çalışmaları devam etmektedir. Karaburç Mahallemize geçmiş olsun" dedi. 

Karaburç Muhtarı Ahmet Dana ise çıkan yangında emeği geçen tüm vatandaşlara teşekkür etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası