Ege Postası
Geri

Kırmızı ışık ihlali gençleri hastanelik etti

Ataşehir'de kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen bir motosiklete otomobilin çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Yardıma koşan vatandaşlar, şoka giren yaralılardan birinin bilincini açık tutabilmek için uzun süre uğraştı. İddialara...
Kırmızı ışık ihlali gençleri hastanelik etti
Haberler / Güncel
16 Nisan 2013 Salı 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ataşehir'de kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen bir motosiklete otomobilin çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Yardıma koşan vatandaşlar, şoka giren yaralılardan birinin bilincini açık tutabilmek için uzun süre uğraştı.

İddialara göre, Enver Çelik'in kullandığı 34 GY 4457 plakalı motosiklet kırmızı ışıkta geçmek istedi. Bu sırada Ender Erçelik'in kullandığı 34 UB 9728 plakalı otomobil üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosiklete çarptı. Yola savrulan Enver Çelik ve Cüneyt Yıldırım çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Sürücü Enver Çelik, olay yerine gelen özel bir ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle şoka giren Cüneyt Yıldırım'ın bilincini açıt tutmaya çalışan vatandaşlar ise adeta seferber oldu. 4 vatandaş ile bir polis memuru titreyengencin ellerini ve ayaklarını ovalayarak genci sakinleştirmeye çalıştı. Yaralı Yıldırım da ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Motosiklete çarpan otomobil sürücüsü Ender Erçelik ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kaza mahalinde polis ekiplerine bilgi veren Erçelik, "Ben normal yolumdan gidiyordum. Motosiklet kırmızı ışıkta geçti. Aniden önüme çıktılar." diyerek kendisini savundu. Görgü tanıkları da motosikletin kırmızı ışık ihlali yaptığını belirtti. Trafik ekipleri kazayla ilgili incelme başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası