Ege Postası
Geri

Kırşehir gerçeği: Polis baktı, saldırgan yağmaladı!

Kırşehir'de, Diyarbakırlı Alakuş ailesine tatlı salonu saldırıya uğrarken polisler olan biteni seyretmiş. Ellerinde kask ve kalkan, üzerlerinde cop ve silah bulunan polis, saldırıya müdahale etmemiş!
Kırşehir gerçeği: Polis baktı, saldırgan yağmaladı!
Haberler / Güncel
6 Kasım 2015 Cuma 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırşehir’de  Diyarbakırlı Alakuş Ailesi’ne ait dört iş yeri ve bir aile apartmana  yapılan saldırının görüntüleri polisin olay yerinde bulunduğu gerçeğini ortaya çıkardı.
8 Eylül’de meydana gelen olayda 1979 yılından beri şehirde hayatını sürdüren Alakuş Ailesi tarafından işletilen, Ankara Caddesi’ndeki Diyarbakır Tatlı, Kebap ve Lahmacun Salonu saat 18’den itibaren saldırıya uğradı.  Radikal’in ulaştığı yeni kamera görüntülerinde, Diyarbakır Tatlı Salonu’nun onlarca saldırgan tarafından basılıp taşlandığı ve yağmalandığı saniyelerde, 10’unüzerinde polisin olan biteni seyrettiği görülüyor. Ellerinde kask ve kalkan, üzerlerinde cop ve silah bulunan polislerin, saldırıya müdahale etmedikleri görülüyor. 
KIRŞEHİR’DE NE OLMUŞTU'
Kırşehir’de, geçen 8 Eylül’de “terör protestosu” nedeniyle yapılan gösterilerde, aralarında HDP il binası ve Gül Kitabevi’nin de bulunduğu, Kürtlere ve HDP’lilere ait 32 ev ve işyerinin saldırıya uğradı. Saldırılardan dolayı 13 kişi tutuklandı. Gül Kitabevi’ne saldırılan beşi tutuklu 17 kişi hakkında dava açıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası