Ege Postası
Geri

Kısıtlama başladı, İzmir sokakları sessizliğe büründü

Koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 00.00 itibariyle İzmir'in de arasında bulunduğu 15 kentte 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kısıtlamanın başlamasıyla İzmir sokakları sessizliğe büründü.
Kısıtlama başladı, İzmir sokakları sessizliğe büründü
Haberler / Güncel
16 Mayıs 2020 Cumartesi 02:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca genelge yayımladı. Genelge kapsamında, 15 Mayıs saat 00.00 ile 19 Mayıs saat 00.00 arasında büyükşehir statüsündeki Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun ve Van ile Zonguldak olmak üzere toplam 15 ildeki vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı.

İzmirliler, 4 gün sürecek yasak için marketlere giderek temel ihtiyaçlarını karşıladı. Saat 00.00 itibarıyla  İzmir'de de sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Polis ekipleri, yasak öncesi kentin en işlek caddelerine kurdukları uygulama noktalarında vatandaşlara uyarıda bulundu. Yasağın başlamasının ardından kentin meydan ve caddeleri boş kaldı. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası