Ege Postası
Geri

Kıyı bekçisinin feci sonu

İzmir’in Aliağa ilçesindeki gemi söküm tesislerinde çalışan bir kıyı bekçisi, iddiaya göre, incelemede bulunduğu gemiden denize düşerek hayatını kaybetti. 
Kıyı bekçisinin feci sonu
Haberler / 3. Sayfa
10 Kasım 2016 Perşembe 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesi'ndeki bir gemi söküm tesisinde bekçilik yapan 41 yaşındaki Ahmet Güleç, denizde ölü bulundu. Şiddetli lodosta denize düşüp, boğularak yaşamını yitirdiği sanılan Güleç'in kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Aliağa'daki Dörtel Gemi Söküm Tesisi'nde kıyı bekçisi olarak çalışan evli 3 kız çocuğu babası Ahmet Güleç'ten dün akşam saatlerinden itibaren haber alınamaması üzerine, bu sabah sahil güvenlik denizde, polis ise karada arama çalışması başlattı. Saat 15.00 sıralarında Tüpraş İskeleleri yakınlarında Güleç'in cansız bedenine ulaşıldı. Çıktığı bir gemiden şiddetli lodos nedeniyle denize düşüp, boğularak yaşamını yitirdiği sanılan Güleç'in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

Güleç'in ölümü çalışma arkadaşları ve yakınlarını yasa boğdu. Polis, Güleç'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası