Ege Postası
Geri

Kız öğrencilere burs vermek için kitap yazdı

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, yazdığı "Benim En Güzel Hikayem, Hayatım" isimli kitabının tüm gelirini üniversite eğitimi gören kız öğrencilere burs olarak aktaracağını söyledi.
Kız öğrencilere burs vermek için kitap yazdı
Haberler / Politika
27 Eylül 2019 Cuma 16:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekili adayı olduğu 2015 yılındaki genel seçimler öncesi seçilmesi halinde milletvekili maaşını kız öğrencilere aktarmayı planladığını, seçilmesinin ardından da İzmir'in kırsalında yaşayıp kent dışında üniversite kazanan 56 kız öğrenciye burs aktardığını dile getirdi.

Bu rakamı artırmak için kendi hayatını anlattığı bir kitap yazmaya karar verdiğini dile getiren Bayır, "Burada ailemden, ticaret ve siyaset hayatıma kadar her şeyi anlattım. Kitabımın tüm geliri kızlarımızın okuması için kullanılacaktır." dedi.

Bayır, kitabının ilk olarak 2 bin 500 adet basıldığını, ilk baskının tükendiğini, kitapseverlerden büyük destek gördüğünü ifade etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası