Ege Postası
Geri

Kızılay, Filistin’e yardım için kampanya başlattı

6 Şubat depremlerinde çadır sattığı için tepki gören Kızılay şimdi de Gazze için kampanya başlattı. Vatandaşa ‘Filistin halkına umut ol’ diye SMS atıp para istedi.
Kızılay, Filistin’e yardım için kampanya başlattı
Haberler / Güncel
22 Ekim 2023 Pazar 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail'in saldırılarından sonra gıda, su, ilaç gibi temel ihtiyaçlar ulaşmakta zorlanan Filistinlilere yardım için Kızılay da kampanya başlattı. Kurum hem vatandaşların telefonlarına mesaj gönderdi hem de sosyal medyadan çağrı yaptı. “Filistin'in yaralarını birlikte saralım. Filistin yaz 2868'e gönder, 20 TL bağışla.” diyerek para istedi.

Kızılay'ın internet sitesinde de bağış hesabı açıldı.

 “Filistin halkı zorlu koşullar altında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Türk Kızılay, Filistin, Gazze ve Kudüs'e insani yardımlar göndererek, kalıcı projeleri hayata geçiriyor. Filistinli kardeşlerimizin barınma, hazır gıda, hijyen ve tıbbi malzemeye ihtiyacı var. Siz de destek verin” denildi. Öte yandan kampanya bazı vatandaşlar şüphe ile yaklaştı. Sosyal medyadaki “Kahramanmaraş depreminde çadır satan Kızılay, Filistin'in yaralarını saracakmış. Ne dersiniz, inanalım mı?” şeklindeki eleştiri dikkat çekti.

Öte yandan Kızılay, Filistin Kızılayı'na Gazze'deki tüm hastane ve ambulansların 30 günlük ihtiyacını karşılayabilecek 400 bin litre akaryakıt desteği sağlayacağını duyurdu. (SÖZCÜ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası