Ege Postası
Geri

Koç'un cenazesindeki o adamın sırrı çözüldü

Mustafa Koç’un cenazesinde turuncu renkteki ilginç gözlükleriyle dikkat çeken adam, sosyal medyada ses getirdi. O kişinin, daha önce de "Yüzüklerin efendisi" denilerek haberi yapılan, Mustafa Koç ve Ali Koç'un çocukluk arkadaşı olduğu ortaya çıktı.
Koç'un cenazesindeki o adamın sırrı çözüldü
Haberler / Genel
27 Ocak 2016 Çarşamba 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa Koç’un Marmara İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi’ndeki cenaze törenine katılan turuncu gözlüklü adam önceki gün sosyal medyada olay oldu. 

Tüm medya ve internet siteleri, “Mustafa Koç’un cenazesindeki esrarengiz kişi kim” diye başlık atınca Hürriyet muhabiri Gökhan Kimsesizcan bu kişinin peşine düştü. Herkesin kim olduğunu merak ettiği kişinin adı Cemil Dinçmen. Kendisi gibi tasarımcı olan nişanlısı Ece Şirin ile Londra’da yaşayan Dinçmen, Mustafa Koç’un ölüm haberini alır almaz İstanbul’a gelmiş.

Daha önce “Yüzüklerin Efendisi” diye haberi yapılan Cemil Dinçmen, Mustafa Koç ve Ali Koç’un çocukluk arkadaşı olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası