Ege Postası
Geri

Kocaeli'deki huzur uygulamasına vali de katıldı

Kocaeli'nin Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde yapılan huzur uygulamasına Vali Ercan Topaca da katıldı. Topaca, uygulama sonuçlarının sevindirici olduğunu belirterek, vatandaşlara teşekkür etti. Kocaeli genelinde suç ve suçluların engellenmesi,...
Kocaeli'deki huzur uygulamasına vali de katıldı
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli'nin Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde yapılan huzur uygulamasına Vali Ercan Topaca da katıldı.

Topaca, uygulama sonuçlarının sevindirici olduğunu belirterek, vatandaşlara teşekkür etti. Kocaeli genelinde suç ve suçluların engellenmesi, huzur ve asayişin sağlanması amacıyla önleyici bir hizmet olarak yapılan 'huzur uygulamaları' bu kez Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde yapıldı.

Vali Ercan Topaca, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, İl Jandarma Alay Komutanı Birol Şimşek, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleriyle birlikte Gölcük kent merkezindeki uygulamaya katıldı. Cezaevi Kavşağı'ndaki uygulama hakkında bilgi alan Topaca, diğer noktaları da gezdi. Topaca, ayrıca Gölcük'teki vatandaşlarla sohbet etti.

İl Emniyet Müdürü Çelik, Alay Komutanı Şişmek ve diğer yetkilileryle birlikte bir pastanede basın toplantısı düzenleyen Topaca, "515 araç kontrol edildi. Bunlardan 12'si çeşitli nedenlerle trafikten men edildi. 5 bin 919 lira para cezası kesildi. 1971 kişinin de genel bilgi taraması yapıldı. Ayrıca umuma açık 74 yer denetlendi, 11'i hakkında işlem yapıldı." dedi. Topaca, sonuçlar sebebiyle vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek, "Uygulama sonucu bu bölge için sevindirici." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası