Ege Postası
Geri

Kocaeli'nde patlama

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde akaryakıt işiyle uğraşan bir şahsın, ofis olarak kullandığı binada patlama meydana geldi. Henüz nedeni belli olmayan patlamada ofisin camları kırıldı ve maddi hasar oluştu. Ayrıca, patlamanın etkisiyle ofis...
Kocaeli'nde patlama
Haberler / Güncel
26 Mayıs 2013 Pazar 01:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde akaryakıt işiyle uğraşan bir şahsın, ofis olarak kullandığı binada patlama meydana geldi. Henüz nedeni belli olmayan patlamada ofisin camları kırıldı ve maddi hasar oluştu. Ayrıca, patlamanın etkisiyle ofis yanında bulanan bazı bina ve araçların da camları kırıldı.

Olay, Güney Mahallesi Nur Sokak üzerinde meydana geldi. Akaryakıt işiyle uğraşan F.G.'nin ofis olarak kullandığı binada saat 23.00 sıralarında şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle ofisin camları kırıldı, ofis içerisinde maddi hasar meydana geldi. Ayrıca, sokak üzerinde bulunan bazı bina ve araçlarında camları kırıldı. Patlamanın sesiyle mahalleli sokağa döküldü.

Olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Henüz nedeni belli olmayan patlama çok yönlü olarak araştırılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası