Ege Postası
Geri

Kocaoğlu Ankara temaslarını anlattı: Körfez'in ÇED’inde pürüz yok!

Dün flaş bir Ankara ziyareti gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bakanlık ile gerçekleşen ÇED zirvesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kocaoğlu Ankara temaslarını anlattı
Kocaoğlu Ankara temaslarını anlattı: Körfez'in ÇED’inde pürüz yok!
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2016 Salı 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Bergama’da katıldığı programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, dün gerçekleşen başkent programının detaylarını paylaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayı bekleyen “Yüzülebilir Körfez” projesi için devam eden Çevresel Etki Değerlendirme süreci konusunda olumlu aşama kaydettiklerini vurgulayan Kocaoğlu, yeni hükümetle ilgili de ilk mesajını verdi.  

KÖRFEZ ÇED’İNDE PÜRÜZ YOK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, dün İZSU bürokratları ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyareti ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile ilgili zirve hakkında şu bilgileri verdi: “Körfez’le ilgili ÇED sürecine dair bir değerlendirme yaptık. İyi yolda ilerliyoruz. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Eksiklerimizi tamamlıyoruz. Konuyu anlatıyoruz. Sona yaklaştığımızı söyleyebilirim. Proje için belli bir tarih yok. Rapor alınmadan bir şey söylememiz, tarih vermemiz doğru değil. Henüz olumlu rapor gelmedi. Süreç olumlu ilerliyor. Son geldiğimiz noktada projemizi anlattık. Pürüz yok. Projemizi anlatıyoruz.”

YENİ HÜKÜMETLE İLGİLİ İLK MESAJ

Başkan Kocaoğlu Binali Yıldırım’ın başbakan seçilmesinin ardından kurulan yeni hükümetle ilgili olarak ise şu mesajı verdi: “Sayın İzmir Milletvekili’miz Binali Yıldırım’ın başbakanlığında 65’inci hükümetimiz kuruldu ve yeni kabine açıklandı. Birçok yeni isim var. Hayırlı olmasını diliyorum. Tüm kabine üyelerine başarılı olmalarını diliyorum. Çalışmalarında umuyorum ülkemizin ve İzmir’imizin ve sorunlarının çözülmesinde, kalkınmada, insanlarımızın refah seviyesinin artmasında, istihdamın artmasında, ekonomideki gerilemenin bertaraf edilmesinde etkili olurlar. Ülkemizde çözüm bekleyen birçok sorun var. Hep birlikte samimiyetle ve birlik beraberlik içerisinde, ülkemizin kalkınması için çalışacağız. Ulu Önder’imizin gösterdiği çağdaş medeniyet düzeyine çıkabilmek için hepimize büyük görevler düşüyor. Yeni hükümete tekrardan başarılar diliyorum.”

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası