Ege Postası
Geri

Kocaoğlu Ankara yolcusu!

CHP Genel Merkezi açıklanan adayların tanıtımı için 1 Şubat tarihinde karar kıldı. İzmir’de yola devam kararı alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu aday tanıtım toplantısında yer alacak.ilçe yönetiminin toplu olarak istifa etmesinin ardından Bergama’ya Kayyum Heyeti atandı. Örgütü seçimlere Kayyum götürecek. Tadilatı tamamlanan merkez seçim bürosunun dış cephe giydirmesi de tamamlandı. Açılış ay sonunda.
Kocaoğlu Ankara yolcusu!
Haberler / Yerel Politika
24 Ocak 2014 Cuma 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylarını açıklamaya devam ediyor. İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla yola devam kararı alan Genel Merkez, 12 ilçenin de adayını açıklamıştı.

CHP Genel Merkezi açıklanan adayların tanıtımı için 1 Şubat tarihinde karar kıldı. İl ve ilçe başkanlıklarına gönderilen yazıyla belirlenen adayların basına ve kamuoyuna tanıtılması amacıyla 1 Şubat Cumartesi günü Ankara’da olmaları istendi. Ankara Arena’da saat 11:00’de başlayacak organizasyonda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının tanıtımını yapacak. İzmir’den Kocaoğlu Ankara’daki aday tanıtım toplantısında yer alacak.

BERGAMA’DA KAYYUM DÖNEMİ
Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in aday gösterilmesinin ardından CHP Bergama İlçe Başkanı Özkan Türkdoğan ve Yönetim Kurulunun istifa etmesi üzerine Kayyum atandı. İl Başkanlığı belirlediği isimleri Genel Merkez’e yollarken son MYK toplantısında 5 isim onaylandı. Bir dönem Ayaskent Belde Belediye Başkanlığı da yapan ilçe eski başkanlarından Fevzi Köken’in başkanlığını yaptığı heyette Akın Yasa, Hakan Karcı, Sema Kocakülah ve Osman Sarıbaş yer alıyor.Bergama’da seçim sürecini Kayyum Heyeti götürecek. Yapılması gereken kongre seçimlerden sonra Nisan ayı gibi planlanıyor.


SEÇİM ÜSSÜNDE GİYDİRME TAMAM!
CHP İzmir İl Başkanlığı yerel seçim sürecinde merkez seçim ofisi olarak Ahmet Piriştina Kent Arşivi Müzesi’nin (Eski İtfaiye Binası) karşısındaki Osman Şahin İş Merkezi’nin zemin katını kullanacak.Tadilatı tamamlanan ofisin dış cephe giydirmesi de tamamlandı. Büronun girişinde ‘Aziz Kocaoğlu İzmir Büyükşehir Beleidye Başkan adayı merkez seçim bürosu’ yazıyor. Kocaoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşılıklı olarak fotoğraflarının yer aldığı büronun dış cephesinde bir de LED ekran bulunuyor.Ekranda İzmir Büyükşehir belediyesi’nin kent için hayata geçirdiği projeler yer alıyor. Merkez seçim bürosunun açılışı ay sonunda gerçekleşecek. İçinde depo ile batar katında mevcut olduğu ofis seçimlere kadar tutuldu. Merkez seçim ofisinin başında Seçim İşleri ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç olacak. Kent merkezinde olması nedeniyle her ilçeden vatandaşların rahatlıkla ulaşabileceği seçim ofisi, parti için lojistik üs görevi de yapacak. İlçelere araç gereç, broşür ve pankart gibi propaganda malzemeleri bu ofisten dağıtılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası