Ege Postası
Geri

Kocaoğlu apar topar Ankara'ya gitti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu apar topar Ankara’ya gitti. Kocaoğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’la görüştü.
Kocaoğlu apar topar Ankara'ya gitti!
Haberler / Yerel Politika
18 Aralık 2013 Çarşamba 21:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz Cuma günü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin İzmir adayı olarak açıklandığı saatlerde merakla beklenen aday adaylığı dosyasını CHP İzmir İl Başkanlığı’na teslim eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu  apar topar Ankara’nın yolunu tuttu. 

Kocaoğlu randevu talep ettiği CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’dan gelen olumlu yanıt  sonrası 16:00 uçağıyla Ankara’ya gitti. 

Kocaoğlu’nun prosedür gereği Genel Merkez’e de iletmesi gereken başvuru dosyasıyla,  ilçelerle ilgili ayrıntı bir raporu yanında götürdüğü belirtildi.İkilinin akşam yemeğinde bir araya geldiği ve ilçelere yönelik ayrıntılı bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası