Ege Postası
Geri

Kocaoğlu bürokratlarla kampa giriyor!

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve 30 üst düzey bürokrat, 2-4 Kasım arası 2 gün Çeşme'de bir otelde kampa girecek.
Kocaoğlu bürokratlarla kampa giriyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Kasım 2013 Cuma 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2006 yılında başladığı çalışma kampları geleneğini sürdürüyor. İki kez Çeşme'de bir kez Salihli'de iki günlük çalışma kampları gerçekleştiren Kocaoğlu, dördüncü kamp için yine Çeşme'yi seçti. Kocaoğlu, Genel Sekreter Pervin Şenel Genç, Genel Sekerter Yardımcıları, Daire Başkanları, ESHOT, İZSU ve bağlı şirketlerin Genel Müdürleri olmak üzere 30 bürokrat, 2 Kasım Cumartesi Güzelbahçe'de 11.00'de gerçekleşecek Tahtacı Kültür Evi açılışından sonra Çeşme Boyalık Otel'de toplanacak. Büyükşehir kampı 4 Kasım Pazartesi günü sona erecek.

Çeşme kampında, stratejik planlara göre gelinen durum, yatırım ve projelerin hangi aşamada olduğu masaya yatırılacak. Özellikle 30 Mart yerel seçimleri öncesi bitirilmesi planlanan öncelikli yatırımlarla ilgili konular ele alınacak. Seçime kadar olan 5 aylık süreçte bitmesi beklenen Metro, İZBAN hattı Torbalı güzergahı, Teleferik projeleri listenin başında yeralacak. Körfez kıyı tasarımının ihaleye çıkan imalatları, inşaatı devam eden Uzundere Yeni Fuar alanı gibi projelerin son durumları tespit edilerek, bitiş takvimi belirlenecek. Projelerde ve hizmetlerdeki tıkanıklık ve problemlere çözüm yolları aranacak.(Utku BOLULU-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası