Ege Postası
Geri

Kocaoğlu da photoshoplandı

30 Mart öncesinde yerel seçim çalışmalarına ve tanıtım faaliyetlerine tüm hızı ile devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin dört bir yanına asılan dev afişleri ile İzmirlilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na “Gençlik aşısı” niteliğindeki afişlerde esas dikkat çeken nokta ise, bir anda yıllar önceki haline dönmüş olması.
Kocaoğlu da photoshoplandı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Mart 2014 Pazar 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz haftalarda yerel seçim çalışmalarındaki görsel ürünlerde ve afişlerde kullanılacak fotoğraflar için ünlü Fotoğrafçı Aykut Uslutekin’in objektiflerine poz veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun dev bilboard reklamları kentin çeşitli noktalarına boy göstermeye başladı. Büyükşehir Belediye başkanlığı görevinde üçüncü döneme koşan 65 yaşındaki Kocaoğlu’nun afişlerinde en dikkat çeken nokta ise, kendisini gençleştiren dijital hile oldu.
 
DENİZ BAYKAL’I DA AYNI TEKNİKLE GENÇLEŞTİRMİŞLERDİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda onuncu seneyi deviren ve Büyükşehir Davası gibi sayısız zorlukla mücadele eden Kocaoğlu’nun yüzündeki yıpranma ve yaşına bağlı olarak meydana gelen kırışıklar teknolojik hile ile yok edildi. Kendisi için hazırlanan afişlerde kullanılan fotoğrafta uygulanan photoshop tekniği neticesinde göreve başladığı günlerdeki haline dönen Aziz Kocaoğlu’nun yeni hali dikkatlerden kaçmazken, akıllara yine eski CHP Lideri Deniz Baykal’ın photosoplu görselleri geldi.  
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası