Ege Postası
Geri

Kocaoğlu devir teslim töreninde öfkelendi

15 yıllık İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bugün noktalayan Aziz Kocaoğlu görevini törenle Tunç Soyer'e devretti. Devir teslim töreninden hemen önce ise öfkeli anlar yaşadı. Kocaoğlu devir teslim töreninde öfkelendi
Kocaoğlu devir teslim töreninde öfkelendi
Haberler / Güncel
8 Nisan 2019 Pazartesi 19:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer için Büyükşehir Belediyesinde devir teslim töreni düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Aziz Kocaoğlu görevi devretmeden önce makamında partilileri karşıladı. Misafirlerle tek tek tokalaşıp halini hatrını soran Kocaoğlu, bu sırada ellerini kavuşturmuş ve soğuk tavırlarıyla dikkat çeken biriyle tanıştırıldı.

İkili arasında kısa süreli sohbetten sonra Kocaoğlu misafirleriyle ilgilenmeye devam etti. Diğer misafirlerin elini sıkarken bir anda yüzünün düştüğü görüntülere yansıyan Kocaoğlu sinirlenip önce kızdığı kişinin taklitini yaptı, ardından da şunları söyledi; "Böyle duruyor. Parayla olmuyor bu işler, kişilik bu. Kilişilikle oluyor bu işler. Terbiyesiz... Terbiyesiz..."

Yanındakiler tarafından sakinleştirilen Kocaoğlu daha sonra koltuğu devralmaya gelen Soyer ile buluşturulmak üzere başka bir odaya götürüldü.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası