Ege Postası
Geri

Kocaoğlu ile Toprak'ın buluşmasında kahkahalar havada ucuştu

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen 90’ıncı yıl kutlamalarının ardından protokol ile birlikte bir alandan ayrılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Valisi Mustafa Toprak Kordon’da kahvaltı sofrasında buluştu, son günlerde yaşanan gerginlikleri ve basın üzerinden devam eden söz düellosuna da geçici olarak son verdi.
Kocaoğlu ile Toprak'ın buluşmasında kahkahalar havada ucuştu
Haberler / Güncel
29 Ekim 2013 Salı 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi kutlamaların gerçekleştiği alandan ayrılarak Korodn’a doğru hareket eden iki isim, Pasaport’ta yer alan bir kafeteryaya geçerek burada kahvaltı yaptı. Deniz kenarında oturan Vali Toprak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na, eşlerinin yanı sıra, Ege Ordusu Garnizon Komutanı Abdullah Atay ve eşi, CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Hülya Güven ve Mustafa Moroğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve eşi ile A protokol mensupları eşlik etti.

KOCAOĞLU İLE TOPRAK GÜLE OYNAYA

Kahvaltı süresince neşeli tavırları gözlerden kaçmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Valisi Mustafa Toprak, sık sık şakalaşarak sohbete devam etti. Yer yer Ege Ordusu Garnizon Komutanı Abdullah Atay ve CHP İzmir Milletvekillerinin de dahil olduğu koyu sohbete zaman zaman kafeteryada oturan vatandaşlarda katıldı. Kordon’da çay içen vatandaşların adeta fotoğraf çekilmek için birbirleri ile yarıştığı ortamda vatandaşlardan gelen talepleri de kıramayan Kocaoğlu ve Toprak, ikili sohbetlerine masalarına davet ettikleri İzmirliler ile devam etti. Bayram sevinci yaşayan İzmirlilerden gelen talepleri dinleyen Kocaoğlu ve Toprak ilerleyen dakikalarda sohbete kendi araklarında devam etti. Günün göze en çok çarpan manzarası ise İzmir’de yerel yönetimi temsil eden iki önemli ismin gerginlikleri ve tartışma ortamını bir kenara bırakarak diyaloglarına kaldığı yerden devam etmesi ve neşeli şekilde sohbet etmesi oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası