Ege Postası
Geri

Kocaoğlu memleketinde 'hayır' çalışması için sahada

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Amasya ve Tokat'a giderek Cumhuriyet Halk Partisi'nin 'Hayır' kampanyalarına destek verdi. Tokat'ın Erbaa ilçesinde doğan Başkan Kocaoğlu, büyük bir ilgi gördü. Başkan memleketine gitti
Kocaoğlu memleketinde 'hayır' çalışması için sahada
Haberler / Yerel Politika
7 Nisan 2017 Cuma 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI-  Üç günlük ziyaret programına Amasya'nın en batısındaki ilçesi Gümüşhacıköy ile başlayan Aziz Kocaoğlu, önce ilçe Belediye Başkanı Zehra Özyol ve Meclis üyeleriyle bir araya geldi. CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer ve Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz'ün de eşlik ettiği Başkan Aziz Kocaoğlu, daha sonra ilçe meydanında halka seslenerek 16 Nisan referandumunda neden hayır oyu kullanılması gerektiğini anlattı.

Merzifon temasları, Belediye Başkanı Alp Kargı'nın makamında ziyaret edilmesiyle başladı.  İlçede açılan Kitap Fuarı'nı dolaşarak kitaplarını imzalayan yazarlarla sohbet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, alanda karşılaştığı Gaziantep Milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ ile de bir süre görüştü.

Başkan Kocaoğlu'nun üçüncü durağı Amasya oldu. Önce kentin en merkezi noktalarından birinde vatandaşlara hitap eden Başkan Aziz Kocaoğlu, ülkede giderek gerginleşen siyaset ikliminin mutlaka yumuşatılması gerektiğinin altını çizerek, "Son 3.5 yıldır sürekli seçimin gündemde olması nedeniyle ekonomi göz ardı ediliyor. Devletin siyasetin altına monte edilmesi, telafisi olmayan sorunlar doğuruyor" dedi. Türkiye'nin referandumdaki hayır oyuyla birlikte Ortadoğu bataklığından çıkarak egemen güçlerin taşeronluğundan kurtulacağına inandığını kaydeden Aziz Kocaoğlu, "Güçlü bir devlet için hayır oyu kullanmalıyız" çağrısı yaptı.

Daha sonra CHP Amasya İl Başkanlığı binasına geçen Başkan Kocaoğlu, burada partililerle sohbet ettikten sonra kentin hareketli sokaklarında dolaşarak vatandaşlarla buluştu.

Amasya-Tokat programının ikinci gününe CHP Niksar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek başlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ardından esnafla bir araya geldi. Başkan Kocaoğlu, daha sonra sırasıyla Gürçeşme, Gökçeli, Tepekışla, Doğanyurt, Üzümlü, Karayaka ve Değirmenli köylerini ziyaret ederek partisinin 'Hayır' kampanyasına destek verdi. Günün son buluşması ise CHP Erbaa İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşti.

Kocaoğlu ilçe gezilerine Ödemiş'le devam etti

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası