Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'ndan gençlere öğüt

GEDİZ Üniversitesi öğrencileri, yerel yönetimler dersini İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işledi.
Kocaoğlu'ndan gençlere öğüt
Haberler / İzmir
17 Mart 2015 Salı 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Aziz Kocaoğlu, üniversite kampüslerinde gerilimin arttığı bir dönemde gençliğe çağrıda bulundu, “Hangi siyasi görüşten olursanız olun hep böyle birlik içinde olun" dedi.

Gediz Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne konuk oldu. Gençler, yerel yönetimler dersini burada işledi, belediyelerin karar alma süreçlerini yerinde görüp inceleme fırsatı buldu. Başkan Aziz Kocaoğlu da onların ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Kocaoğlu, üniversite kampüslerinde gerginliğin arttığı bir dönemde tüm gençlere seslenip, “Farklı düşünseniz de ayrı düşmeyin" mesajı verdi. Kocaoğlu, “Hangi siyasi görüşten olursanız olun hep böyle birlik içinde olun, yan yana ve omuz omuza olun. Tüm gençlerimizden beklentimiz bu, sizleri hep böyle mutlu ve birlik içinde görelim" dedi. Kocaoğlu, Gediz Üniversitesi öğrencilerinin sorularını da yanıtladı, belediyecilik hakkında onları bilgilendirdi.

Öğretim Görevlisi Ezgi Gürses, yerel yönetimler dersi kapsamında her yıl kendilerine kapılarını açan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Gürses, “Verdiğimiz eğitim uygulama sahasında anlam kazanıyor. Başkan Aziz Kocaoğlu'nun nasihatiyle hem ziyaretimiz hem de dersimiz daha da anlam kazandı" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası