Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'ndan taşeronlu 1 Mayıs mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Twitter üzerinden paylaştığı mesajda taşeronlaşmaya karşı verdikleri mücadeleye dikkat çekti. Başkan'dan 1 Mayıs mesajı:
Kocaoğlu'ndan taşeronlu 1 Mayıs mesajı
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Nisan 2017 Pazar 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- İktidarın yıllardır taşeronun kaldırılması için verdiği sözlere karşın herhangi bir adım atılmamasına göndermede bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Biz taşeronu yıllar önce kaldırdık, işçilerimizle kucaklaştık. Keşke her yer İzmir olsa!” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir’den 1 Mayıs konseri
İzmir’de 1 Mayıs kutlamalarının Türk-İş, KESK, DİSK VE TMMOB tarafından birlikte kutlanması kararlaştırıldı. Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak olan yürüyüşe işçi ve emekçiler dört ayrı koldan Gündoğdu Meydanı’na gelecek. Sendikalar ve demokratik kitle örgütleri, Konak (Eski Sümerbank Önü), Liman Giriş Kapısı ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak Gündoğdu Meydanı’na yürüyüş yapacak.

Emekçilerden Gündoğdu'ya davet! Haydi 1 Mayıs'a

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “emek hırsızlığına, baskılara ve zulme 'Hayır' demek için tüm İzmir 1 Mayıs'ta meydanlara...” çağrısında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası