Ege Postası
Geri

Kocaoğlu turu bitirdi soluğu Ankara'da aldı

Tekrar aday olmayacağını açıklayıp ilçe turlarına çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugün Ankara'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kocaoğlu, bir televizyon programındaki partiye yönelik açıklamaları nedeniyle kendisini sert bir dille eleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile baş başa görüştü. Aziz Kocaoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na sahaya çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları ile ilgili bölge turundaki izlenimlerini aktardığı ifade edildi. Kocaoğlu, gittiği son ilçe Bergama'da, büyükşehir aday adaylığı için adı geçen Başkan Mehmet Gönenç'i açıkça işaret etmişti. Kocaoğlu turu bitirdi soluğu Ankara'da aldı
Kocaoğlu turu bitirdi soluğu Ankara'da aldı
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ekim 2018 Perşembe 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Yeniden aday olmayacağını 1 Ekim’de düzenlediği toplantıyla açıklayan, ardından bir televizyon programındaki partiye yönelik eleştirileri ile şimşekleri üzerine çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bergama'da sonlandırdığı ilçe turlarından sonra Ankara'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile baş başa görüşen Aziz Kocaoğlu, büyükşehir aday adayları ve ilçe aday adayları konusunda İzmir turunda edindiği izlenimleri detaylı bir şekilde aktardı. Kılıçadaroğlu'nun daha önce partiye yönelik eleştirileri nedeniyle sert bir dille eleştirdiği Kocaoğlu'nu 29 Ekim'de İzmir'e gerçekleştireceği ziyaretinin hemen öncesinde kabul etmesi dikkat çekti.

GÖNENÇ İSMİ...

Özellikle büyükşehir ve büyük ilçelere yönelik tavrını 29 Ekim'den önce belirleyeceği tahmin edilen Kılıçdaroğlu'nun Kocaoğlu ile yaptığı bu görüşmede, bir çok aday adayının isminin masaya geldiği ifade edildi. Aziz Kocaoğlu, gittiği son ilçe Bergama'da, büyükşehir aday adaylığı için adı geçen ve Bergama'dan tekrar aday olmayacağını açıklayan Başkan Mehmet Gönenç'i net bir şekilde işaret etmişti. Kocaoğlu'nun Genel Başkan'la görüşmesinde de Gönenç'in isminin öne çıkmış olabileceği iddia edildi.

KİMLER BAŞVURDU, KİMLER BEKLİYOR'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bergama Belediye eski Başkanı Sefa Taşkın, CHP İzmir İl eski Başkanı Kemal Karataş, Karşıyaka Belediye eski Başkanı Cevat Durak, CHP İzmir eski milletvekilleri Canan Arıtman ile Musa Çam resmi olarak başvurdu. Adı büyükşehir için geçen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise süreci izliyor.

KİMLERİN ADI GEÇİYOR'

Ayrıca, Büyükşehir için CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan, Atila Sertel ve Tacettin Bayır’ın da adı geçiyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası