Ege Postası
Geri

Kocaoğlu ve Yücel arasında ipler koptu mu'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun “Değişim“ çağrısından sonra “Değişim istemek ihanettir” açıklamasıyla sert bir çıkış yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara'da bugün 58 il başkanıyla birlikte Ankara'da Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yaptı. Gelinen son noktada, Kocaoğlu ile il başkanlığı için önerdiği Yücel arasında iplerin tamamen koptuğu öne sürüldü. Kocaoğlu 'Değişim', Yücel 'Devam' diyor
Kocaoğlu ve Yücel arasında ipler koptu mu'
Haberler / Yerel Politika
26 Temmuz 2018 Perşembe 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP’de seçimli olağanüstü kurultay için imza hareketinin yarattığı sert rüzgarlar, İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile İl Başkanı Deniz Yücel'in arasını açtı.

24 Haziran seçimlerinin ardından "Değişim şart" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Kocaoğlu'nun, geçtiğimiz günlerde de delegeleri tek tek arayarak olağanüstü kurultay için imza vermelerini istediği iddiaları İzmir ziyaretine bomba gibi düşerken, imza sayısındaki artışta bu hamlenin etkisi olduğu vurgulanmıştı. Bunun üzerine 19 ilçe başkanı dün bir araya gelerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yaptı.

YÜCEL’İN NE YAPACAĞI MERAKLA BEKLENİYORDU

CHP'de baş döndürücü imza trafiğinde bu kez il başkanlarından hamle geldi. Ne yapacağı merakla beklenen İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara'da toplanıp Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yapan 59 il başkanının arasında yer aldı. Daha önce de 'Değişim istemek ihanettir' sözleriyle Kocaoğlu'yla ters düştüğünü gözler önüne seren Yücel'in son hamlesi yankı uyandırdı.

BAKAN ETKİSİ İDDİASI

İl Başkanı Deniz Yücel’in CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na destek kararı almasında CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın etkisinin olduğu öne sürüldü.

Yücel’in bu açıklamasından sonra CHP kulislerinden Yücel ile onu il başkanlığına taşıyan Kocaoğlu arasında iplerin iyice gerildiği ifade edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası