Ege Postası
Geri

Kocaoğlu’ndan Vali Kıraç ve Başsavcı Kavak’a veda resepsiyonu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Diyarbakır’a atanan Vali Cahit Kıraç ve Manisa’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak onuruna resepsiyon verdi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlen veda resepsiyonuna İzmir milletvekilleri...
Kocaoğlu’ndan Vali Kıraç ve Başsavcı Kavak’a veda resepsiyonu
Haberler / Güncel
18 Mayıs 2013 Cumartesi 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Diyarbakır’a atanan Vali Cahit Kıraç ve Manisa’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak onuruna resepsiyon verdi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlen veda resepsiyonuna İzmir milletvekilleri Hülya Güven, Mustafa Moroğlu ve Rifat Sait, İstinaf Mahkemeleri Başsavcısı Celal Kocabaş, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İzmir Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Akın Öztürk, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Kocaoğlu, “Sayın Valimiz'e devlet adamlığı, kente katkıları ve yaptığı çalışmalar, her konuda önderlik yaptığı, altı senede kent kalkınmasında çok büyük hizmetler verdiği, özellikle de EXPO sürecindeki canla başla çalışmaları için İzmir halkı adına sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Kıraç da kendisi için resepsiyon düzenleyen Kocaoğlu ve eşi Türkegül Kocaoğlu’na teşekkür ederek, “Ailemle birlikte İzmir’de çok güzel bir altı sene geçirdik. İzmir’in bize kattıklarına ve İzmirlilere şükranlarımı sunuyorum. İzmir artık kabuğunu kırmaya, bir dünya şehri olmaya başladı. İzmir halkını hiçbir zaman unutmamız mümkün değil.” şeklinde konuştu. Her zaman daha iyiyi bulmak için çalıştığını vurgulayan Kıraç, “Giderken arkada bir hoş sada bırakmak gerekiyordu ve bu kubbenin altında eğer bir hoş sada bıraktıysak, bu bizim için mutluluk vesilesidir.” dedi.

Başsavcı Kavak ise bu toprakların insanının nerede olursa olsun, hangi şehirde olursa olsun dünyanın en seçkin, en mümtaz insanları olduğunu söyledi: “Bu topraklara hizmet eden herkesin elini öperim, hizmetkarı olurum, onlarla her türlü diyaloğa da girerim. Kim ne derse desin, hiç umurumda değil. Görevimi hep bu şartlarda yaptım, yapmaya da devam edeceğim.” İzmir’de görev yapmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Durdu Kavak, “Cahit Kıraç Beyefendi gibi bir valiyle çalışma şerefine nail oldum, Aziz Kocaoğlu gibi bir belediye başkanı, beyefendilik timsali bir insanla çalışmakla müşerref oldum. Görev yerimin değişeceği netleşince Manisa’ya tayinimi özellikle ben istedim. İnşallah bu diyaloğumuz devam edecek.” diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu, Vali Kıraç ve Başsavcı Kavak’a İzmir’e yaptıkları katkılar ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Türkegül Kocoağlu da Vali Kıraç’ın eşi Berrin Kıraç ve Durdu Kavak’ın eşi Birsen Kavak’a birer armağan sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası