Ege Postası
Geri

Kocasinan, Kayseri'nin en temiz ilçesi seçildi

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Türkiye'nin En Temiz Şehri Yarışması'nın Kayseri bölümünde Kocasinan Belediyesi'nin birinci seçildiğini söyledi. Başkan Bekir Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği...
Kocasinan, Kayseri'nin en temiz ilçesi seçildi
Haberler / Genel
30 Mayıs 2013 Perşembe 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Türkiye'nin En Temiz Şehri Yarışması'nın Kayseri bölümünde Kocasinan Belediyesi'nin birinci seçildiğini söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği 'Türkiye'nin En Temiz Şehri' yarışmasının Kayseri'de yapılan bölümünde; Kayseri Valiliği, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden oluşturulan komisyon marifetiyle yapılan değerlendirmede Kocasinan Belediyesi'nin birinci seçildiğini kaydetti.

Dünyanın karşı karşıya olduğu çevre sorunlarının çözümünde toplumun her kesimine önemli görevler düştüğünün altını çizen Başkan Bekir Yıldız, "İnsanların yaşadığı alanların korunması, geliştirilmesi ve güzelleştirilmesiyle tabii kaynakların korunması konularında başta belediyelerimiz olmak üzere herkese önemli görevler düşmektedir. Bu anlamda da başarılı çalışmalar yürüten belediye başkanlarının çalışmalarını ortaya çıkarmak ve desteklemek amacıyla Bakanlığımızca düzenlenen 'En Temiz Şehir Yarışması'nda Kocasinan Belediyesi'nin birinci seçilmesi bizim açımızdan kıymetli bir sonuçtur. Kocasinan Belediyesi olarak kaynaklarımızı israf etmeden, insancıl yönetim anlayışıyla hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak amacıyla çalışmalarımızı sistemli biçimde yürütmekteyiz. Her zaman söylediğimiz gibi temizlik hizmetleri olmazsa olmaz niteliktedir ve bu titizliğinin sonucu komisyonun yaptığı tercihin sonucu elde edilen başarıyı temizlikte bize destek veren vatandaşlarımıza hediye ediyoruz" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası