Ege Postası
Geri

Kökoğuz’dan miting gibi aday adaylığı açıklaması

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adaylığı başvuru formunu geçtiğimi günlerde ilçe Başkanlığına teslim eden Bayraklı Meclis Üyesi Ali Kökoğuz, Bayraklı Sevgi yolu üzerinde miting gibi bir toplantıyla aday adaylığını açıkladı. Basın açılmasına Bayraklı Belediyesi AK Partili meclis üyeleri Hüsnü Boztepe ve Kemal Büyükkesim katıldı.
Kökoğuz’dan miting gibi aday adaylığı açıklaması
Haberler / Yerel Politika
13 Ekim 2013 Pazar 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Yaklaşık 500 kişinin ellerinde dövizler ve Parti Bayraklarıyla katıldığı coşkulu toplantının yapılacağı yere   Bayraklı Meclis Üyesi Mimar Ali Kökoğuz, eşi, çocukları ve Annesiyle beraber geldi. Bayraklı halkının sevgi seli içerisinde konuşmasına başlayan Kökoğuz; “Bayraklı’da seçimi kazanarak AK Parti belediyeciliğini başlatacağız ve tüm sıkıntılarımızı gidermenin, çözmenin gayreti içine gireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde çalıştığımızda başarılı olacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü; AK Parti, Büyük usta, Dünya lideri, genel başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın ilkesi olan “insan odaklı hizmet anlayışı” Türkiye’yi dünyanın 16.büyük ekonomisi yapmıştır. Hizmet siyaseti AK Parti’nin vazgeçilmezidir. Bundan dolayı Bayraklı ve Bayraklı halkının Ak Belediyeciliğe ihtiyacı vardır. Çünkü; AK Belediyecilik “vatandaşın gönlüne hitap eden, gönül alma esasına dayalı hizmetler bütünüdür” dedi

 “BİR ŞEHRİ İMAR, ETMEK HALKIN GÖNLÜNÜ ALMAKTIR.”

Kökoğuz açıklamasına sü sözlerle devam etti;  “30 Mart 2014 AK Parti’nin Bayraklıda AK Belediyecilik anlayışının perçinleneceği bir seçim olacaktır. AK Parti Yerel Yönetimler alanında hem ekol, hem de bir okuldur. Belediyecilik bizim işimizdir. AK Parti’li Belediye Başkanları bulundukları yerlerin makûs talihlerini değiştiriyorlar, Bayraklı’nın da makus talihini biz değiştireceğiz. Fatih Sultan Mehmet’in dediği gibi “Bir şehri imar, etmek halkın gönlünü almaktır.” Sözünden hareketle, AK Parti Belediye’ciliğinin başarısı da insana hizmet ederek insanın gönlünü hoş tutmak öncelikli hedefimizdir.” Diyerek devam etti.

 “TÜM HALKIMIZIN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mimar Ali Kökoğuz ; “AK Parti’nin, AK Belediyecilik misyonu ve vizyonunun, temel öğretilerini ve felsefelerini ilke edinmiş, Belediye Başkanı aday adayı kardeşiniz olarak; demokratik kültüre her zaman sahip çıkacağız. Katılımcılığa açık, ben değil, biz diyen, sivil toplumu önemseyen, toplumsal gelişmelere duyarlı, tüm halkımızın değerlerine sahip çıkacağız. Değişim ve dönüşümü takip eden değil, bizzat gerçekleştiren, sosyal diyaloga açık, dürüst, üretken, hizmet etmeyi seven, pratik, cesur, mütevazı, kendiyle-kentiyle, kimliğiyle, kültürüyle, ülkesiyle barışık, kendini değil kentini, Bayraklı’yı düşünen insan olacağız. Dik duran ama diklenmeyen, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesi, her zaman tek ilkemiz olacaktır.” Dedi.

“Biz “Barış içinde demokratik yarış” parolasıyla yola çıkıyoruz ve bu centilmence tavrımızı seçim sonuna kadar götüreceğiz. AK Parti farkını ortaya koyacağız. Kimseyi kötülemeyeceğiz, başkalarının neler yaptıklarını değil, kendimizin ne yaptığını, neler yapacağımızı anlatacağız.

 “HEDEFİMİZ BAYRAKLIYI KAZANMAK”

Bizim hedefimiz, Bayraklı Belediyesi’ni kazanmakla beraber, insanımızı kazanmak, gönülleri kazanmak, hizmet üretmek, iş üretmek, değer üretmek, yeni yatırım imkanları üretmek, amacıyla yola çıktık, bu anlayışla yolculuğumuza devam ediyoruz.” Diyerek, konuşmasının sonunda sahneye kendisini bugünlere getiren Annesi Aliye Kökoğuz’u çağırdı ve elini öperek hayır duasını aldı. Anne Kökoğuz’un oğluna, “garipleri koru, himaye et” diyerek nasihat ettiği duyuldu. AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday adayı Mimar Ali Kökoğuz ve ekibi, “Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır” diyerek, coşku seli içerisinde gerçekleşen miting havasında ki toplantıya katılan tüm Bayraklı halkına, özel hazırlanmış Kahve paketleri dağıttılar.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası