Ege Postası
Geri

Kokoreç hırsızlığı güvenlik kamerasında

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde otomobille 42 yaşındaki Ramazan Yenigün'e ait kokoreççiye gelen kimliği belirsiz bir kadın, işyerinin önündeki malzeme dolabında bulunan köfte, kokoreç ve kuzu çöp şişleri çaldıktan sonra kaçtı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Kokoreç hırsızlığı güvenlik kamerasında
Haberler / Ege
13 Mart 2013 Çarşamba 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla - Olay, Kemer Beldesi'ne bağlı Zorlar Köyü'ndeki Ramazan Yenigün'e ait Ramo Kokoreç'te dün saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan Fethiye yönüne seyreden plakası alınamayan otomobil, kokoreççinin önünden geçtikten sonra ters yönden döndü. Kokoreççinin önünde duran otomobilden inen kimliği belirsiz bir kadın, su doldurma bahanesiyle önce etrafı kontrol etti, kokoreççide kimse olmadığını anlayınca da köfte, kokoreç ve çöp şişlerin depolandığı dolaba yöneldi. İşyerinin önündeki dolabın kapağının açık olduğunu anlayan şüpheli, önce hiçbir şey almadan otomobile döndü, ancak kısa süre sonra geri geldi.

Dolabın kapağını açan şüpheli, pişirilmeye hazır köfte, kokoreç ve kuzu çöp şişleri otomobile taşımaya başladı. Tek seferle yetinmeyen şüpheli, dolapta bulunan 10 kilogram köfte, 6 kilogram kuzu çöp şiş ve 1 kilogram kokoreci otomobile taşıdı. Hırsızlığın ardından otomobil hızla olay yerinden uzaklaştı.

TEBRİK İÇİN EŞİNİ ARADI

Dolaptaki malzemelerin çalındığını saat 08.00 sıralarında işyerine gelen Ramazan Yenigün'ün eşi Hatice Yenigün fark etti. Dolabı açınca tamamen boş olduğunu gören Yenigün, bir önceki gece satışların iyi gittiğini düşünerek, tebrik etmek için eşi Ramazan Yenigün'ü aradı. Eşinden gelen telefonla neye uğradığını şaşıran Ramazan Yenigün, malzemelerin dolapta olması gerektiğini söyleyerek işyerine döndü.

KAMERAYA YANSIDI

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Ramazan Yenigün, sabah saatlerinde işyerine gelen bir kadının etrafı kontrol ettikten sonra dolabı boşalttığını gördü. Kadının otomobille olay yerinden ayrıldığını fark eden Yenigün, Kemer Jandarma Karakol Komutanlığı'nı arayarak yardım istedi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma, eşkali saptanan şüphelinin peşine düşerken, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri hırsızlığın yaşandığı kokoreççide inceleme yaptı.

'BİR YERDE SATIYORLAR'

Zararının 500 lira civarında olduğunu belirten Ramazan Yenigün, 8 yıldır kokoreççilik yaptığını, daha önce de birçok kez malzemelerinin çalındığını söyledi. Şüphelinin sabah saatlerinde lüks bir otomobille dükkanına geldiğini anlatan Yenigün, "Eşim sabah aradı, 'Satışlar çok mu oldu. Malzemeler yok' dedi. Gelip kontrol ettiğimde kokoreç, çöp şiş ve köftelerimin çalındığını gördüm. Daha önce de bu gibi hırsızlık olayları oldu. Sanırım bir yerde satıyorlar" dedi.

Hırsızların son derece soğukkanlı davrandığına dikkat çeken Yenigün, "Kadın otomobilden inip dükkana geliyor, etrafı kontrol ettikten sonra dolabı boşaltıyor. Bir seferle de yetinmiyor. İkinci kez gelip tüm malzemeleri götürüyor. Bu kadar da olmaz" diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası